Reframing - Lost picture

Ok, wiat and see.

seems a bug, we will investigate it better and let you know.

1 Like

Hello Gustavo,
Thanks for your feedback.
Have a great day.
Regards,
Nicolas B.

hello,

Can you try to launch the DirectX diagnoses software to test your graphic card?

you should press “win + r” to open the RUN dialog, and type “dxdiag”

in the dxdiag window, check if youi see any problem in the 2nd, 3rd and 4th tab, in the “Notes” area.

and to finish, generate a report on the button “Enregistrer toutes les informations” and send us.

thanks.

1 Like

Hi Gustavo,
Ok, I’ll try it when I’ll be at home next friday.
I’ll let you know and send the result.
Thanks
Nicolas

Hi GUstavo,
i’ve launched the DxDiag on my PC.
Here is the result:


No Default detected.
Regards,
Nicolas

Hi Nicolas, could you generate a report by clicking on “Enregistrer toutes les informations” and upload for us?

Thanks

Hi Gustavo,
I’ve did it via your Upload site.
Name : Dxdiag.txt.
Regards,
Nicolas

Hi Gustavo,
Some news?
Have you find the Dxdiag.txt file?
Thanks
Regards,
Nicolas

we are still investigating and will let you know asap.

thanks.

Thanks you Gustavo.

Hello Nicolas. We couldn`t find anything wrong on your logs. We think that maybe some graphic card update may have introduced this bug.

Did you notice this behavior just after some kind of update?

Thanks.

Hi Gustavo,
As I had pointed out earlier, on September 7, I encountered this problem.
I haven’t done any updates before, my PC is a new PC, newly installed.
Have a nice day.
Thanks
Nicolas

hello @NicolasB77, just to let you know, as this situation seems very particular to your setup, we created an internal ticket to investigate it. I’ll let you know when we have some news.

1 Like

Hello Gustavo,
Thanks for it.
Ok, I’ll be waiting for new information.
Have a nice day/afternoon.
BR,
Nicolas

Hello Gustavo,
For your information, I work thie evening on some photos, and after 10 or more photos treated, I lost the display of cropping.
I quit PL2 and launch it, and the display is correct when I click on the crop tools.
BR,
Nicolas

Hello,
This morning, I’ve downloaded the new PL3 release 3.1.0 build 4301.
And, when I would to crop a picture, I’ve the same issue than previous.
My PC was started this morning, didn’t used before.
I’ll quit DXO PL3 and try again.

Hi,
After quit and launch it, it works for the moment.
KR,
Nicolas

Hi,
Another time, I can’t use the reframing tool.


2 pictures before, I can use it, now I work on a new picture and it’s disappear.
Here, it’s I get with it.

Best regards,
Nicolas

Hello Nicolas, thanks for the information. unfortunatly we could not yet deal with this bug, as we are focusing on the next releases for PL 3.

As I said before, this bug seems particular to your setup, and we plan to make a change on the way the images are rendered on the first quarter of 2020. This change may fix your bug.

All your information is noted and we will let you know once we start dealing with it.

Have a nice day,

Gustavo.

1 Like