Again: Can't open the forum directly


#1

Hello again, Svetlana Gosparenko,

I’m sorry for writing again, but my problem reappears – now with another comment!

When I try to open the link https://feedback.dxo.com/ directly – I’m using firefox 61.0.2 (64-Bit) on windows 10 – there’s now shown the following message:

Fehler: Beschädigte Inhalte
Beim Laden der Seite https://feedback.dxo.com/ wurde gegen das Netzwerkprotokoll verstoßen. Dieser Fehler kann nicht behoben werden.
Die Seite, die Sie anzusehen versuchen, kann nicht angezeigt werden, da ein Fehler in der Datenübertragung festgestellt wurde.

  • Bitte kontaktieren Sie die Website-Betreiber, um sie über dieses Problem zu verständigen.

My workaround:
When I first open the link http://forum.dxo.com/ and after then I go to https://feedback.dxo.com/ all works fine.

I don’t understand this cause there is no problem on my 2. computer synchronized in my network!
Do you have still any idea?

Greetings from Ecki


(Svetlana G.) #2

Hello,

Let’s ask @gpailler about it then. Greg, could you, please, have a look?

Thank you


(Grégoire Pailler) #3

Could you tell us if you use an Antivirus or any Internet security software on your computer? Do you use a proxy?

You experience the same error using Edge or Chrome on your PC ?

Thanks


#4

Thanks for answer and help!

Yes, I’ve installed NORTON Security Deluxe on all my computers.
In firefox the proxy-settings of the win-system (automatic) are used.
In Edge all works fine.

Ecki


#5

I just want to tell you that’s all OK now: I’ve deleted a DXO-Cookie!